Mise à jour, nouveautés à propos de Whaazzup !
#11451 par BardGaskell
Jeu 6 Déc 2018 09:19
ÿþNy Balance Made in England 1500 Pack Preview 20 januar 2011 new balance herre Ny Balance Made In England 1500 Pakke Jeg har hørt, at ting altid sker i 3'erne, og New Balance hjælper med at styrke min dumme overtro med denne tredobbelte Made in England 1500 Pack. Bære de høje standarder, der følger med en Make in England tag, modellen smidigt meld suede, mesh og læder på den øverste. På 1500-tallet har vi lilla / hvide, røde / hvide og grå-på-farvede farvande, og det er den udsøgte detalje, og komforten, som New Balance fans har forventet. Se efter disse til pop-up sent forår / tidlig sommer.

Ny Balance 577 Made-in-England 6 januar 2011 Ny Balance 577 'Made-in-England' Ny Balance har endnu engang faldet et imponerende kig på New Balance 577. Brugen af navyblå som inspiration, bruger modellen intelligent grå og new balance 530 dame hvid over flere paneler på den øvre for at bryde op farvelægningen. Fremstillet i England, der huser New Balance s mest avancerede fabrik, er skoen lavet ved hjælp af nogle af de fineste materialer, der findes i mærkerne. Heldigvis spredes New Balance sine vinger og har new balance hvid lavet denne model til rådighed i Singapore. De er tilgængelige nu på Limited Edt.

New Balance H710 Columbia University Jan 6, 2011 Ny Balance H710 â ¬ SColumbia Universityâ ¬ Hidtil har New Balance Ivy League Collection slettet et Brown University og Princeton tema H710. Dette efterlader mindst 6 silhuetter i vingerne, og den næste, vi kommer til at tjekke, er for Columbia University.As med de tidligere farvande er dette demure nummer gjort i grå læder og mesh. En lysere nuance af Grey bruges til hælfligen, N-log og en mørkere skygge på new balance dk mellemsålen. Skoen har en sort ydersål, der giver en smule vægt og metalliske sølv D-Rings. Columbia blå bruges sparsomt på snørebånd og tunge mærke til runde design ud. Disse er sat til at falde uden for USA i februar. Hold dig opdateret til USAs udgivelsesdatoer.

Ny Balance 576 Lake District Pack 5 jan 2011 Ny Balance 576 Lake District Pack Ny Balance har virkelig været på rulle i år. Ja 2011 er lige begyndt, men overflod af kommende udgivelser, de kommer, kommer næsten til at konkurrere med det angreb, som Jordan Brand har planlagt. Ud over Ivy League Pack og Gore-Tex modellerne ser de ud til at frigive denne New Balance 576 Lake District Pack. Dråben kan prale af tre unikke udgivelser lavet af premium materialer og nogle flotte farveveje. Udformet af den fineste ruskind, læder og ballistiske nylon udgør disse sko en klassisk udendørs inspireret stil. Skoene har hver Union Jack broderet på hælfligen, men lighederne stopper der. Hver sko har en kombination af materialer, der er unikke for sin farvevej, hvilket giver pakken mere dybde og new balance sko tilbud i sidste ende gør det mere interessant. Hold dig opdateret om specifikationerne vedrørende deres udgivelse.

Ny Balance H710 Ivy League Collection 14. december 2010 Ny Balance H710 Ivy League Collection Vi får et første kig på New Balance H710 Ivy League Collection. Linjen består af flere versioner af H710 vandre sneaker inspireret af forskellige Ivy League Skoler, herunder Harvard, Brown, Yale, Cornell, Dartmouth, Penn og Princeton. Premium læder og mesh er blandet på sneakers rene rene design og fine universitetsinspirerede logo tags er placeret på tungerne. Hold øje med en udgivelse Image i januar 2011 via Vælg New Balance konti verden over.

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: vastation et 10 invités

A PROPOS DE NOUS !

Whaazzup est un moteur de recherche d'évènements. Whaazzup vous informe des évènements près de chez vous, heure par heure.

WHAAZZUP? Votre agenda loisir !!! WHAAZZHAPPEN IS ON WHAAZZUP* !!! Tout ce qui ce passe est sur Whaazzup !!!